Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové prostory klubu otevřeny 22.12.2011

 

  Ve čtvrtek 22. prosince 2011 byl slavnostně zahájen provoz nového společenského sálu,který byl vybudován jako přístavba k budově Městského centra komplexní péče. Záměrem přístavby tohoto společenského sálu bylo zkvalitnění kulturních a společenských možností pro klienty městského Domova seniorůa pro využití těchto prostor Klubem pro seniory města.

Slavnostní okamžiky zahájil starosta města krátkým proslovem, ve kterém poděkoval všem, kteří se na výstavbě a zprovoznění společenských prostor podíleli a přáním, aby se v nových prostorách cítili senioři dobře, aby tady prožívali oni i ti, kteří o ně pečují, chvíle plné pohody.

Pásku slavnostně přestřihl starosta města Jaroslav Král, jednatel a spoluvlastník zhotovitelské firmy ZETA s.r.o. Stanislav Svoboda a ředitelka Městského centra komplexní péče Jaroslava Hlaváčková.Na slavnosti nechyběl ani projektant společenského sálu Ing. arch. Jan Foit, Roman Pavlík, jehož firma PAVI Interiéry zajistila vybavení nových prostor a vedoucí Klubu pro seniory města Milena Vraníková. Mezi přítomnými byli a s přítomnými seniory hovořili i benátečtí zastupitelé,kterým to v ten den jejich pracovní povinnosti dovolily.A hlavně tady byli klienti městského Domova seniorů, návštěvníci Klubu pro seniory i ti, kteří sledují a zajímají se o události v našem městě. Zástupci sdělovacích médií si pořizovali fotografie,rozhovory, točili kamerové záběry. Pro všechny bylo připraveno pohoštění, k poslechu i tanci hrál Roman Pavlík. Společenský sál se všem přítomným moc líbil, všude byla slyšet slova chvály a díků. Městský Domov pro seniory uspořádal hned v den slavnostního otevření v podvečerních hodinách první akci v nových prostorách. Klub pro seniory se do nových prostor prostor přestěhuje v průběhu měsíce ledna.

(Zdroj Zpravodaj města B.nJ. 1/2012, emje)

Město Benátky nad Jizerou na seniory nezapomíná