Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie Klubu seniorů

Příspěvky

Stěhování do nové klubovny seniorů - sál technických služeb ve Kbele

4. 9. 2023

V březnu 2020, kdy začala covidová pandemie, bylo uzavřeno MěCKP v Benátkách nad Jizerou a zároveň s ním i naše společná klubovna. Proto nám Město Benátky nad Jizerou nabídlo k užívání společenský sál ve Kbele, který přestalo půjčovat veřejnosti. Klubovnu jsme si vyzdobily a  přizpůsobily pro naše účely, což je v úterý zdravotní cvičení, ve středu ruční práce a ve čtvrtek  různá promítání, testy paměti nebo hosté.

Členství v klubu je pořád dobrovolné bez nutnosti jakékoliv registrace.  Kdo rád cvičí nebo tančí, může chodit v úterý, koho baví ruční práce, může chodit ve středu, kdo si rád hraje,soutěží nebo se rád dozví něco nového, může navštěvovat klub ve čtvrtek. Samozřejmě je možná kombinace všech tří dnů. Kromě akcí v klubovně pořádáme i výlety po okolních zámcích a hradech či návštěvy divadelních představení.

V neposlední řadě se účastníme seniorských táborů, které spolupořádáme se svými parnerskými městy Modra (SR) a Hustopeče.  

Kapacitu klubovny ale využíváme i jinak, např. na povodňovou sbírku, či sbírku pro maminky s dětmi z Ukrajiny, které uprchly před válkou.

 

Video z otevření nových prostor KS

11. 4. 2013

 

Od ledna 2013 má Klub seniorů novou vedoucí

8. 4. 2013

 

Nové prostory klubu otevřeny 22.12.2011

8. 4. 2013

 

Histore vzniku Klubu seniorů

7. 4. 2013

Klub  od svého vzniku v 11/2007 do 12/2011.